2017-02-05-TrailRocacorba(foto_Trail_Rocacorba) (2)

Albert Pujol, al mig, campió del Trail Rocacorba (Foto: bookeh studio)

El soci del CET, Albert Pujol corredor de l’equip SportHG, es va proclamar campió del Trail Rocacorba del 2017, celebrat a Canet d’Adri el diumenge dia 5 de febrer. El Trail Rocacorba va constar de tres recorreguts: l’Express de 21 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, el Trail de 31 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, i la Marató per equips de 38 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu. Entre les tres proves es va reunir cap a 1.000 corredors; 481 a l’Express, 300 al Trail i 213 a la Marató.

2017-02-05-ExpressRocacorba

Miquel Codony a la Express del Trail Rocacorba

Albert Pujol amb un temps de 2 hores 58 minuts i 17 segons va ser el primer en travessar la línia de meta de la prova Trail, per davant de Gerard Morales, campió d’Espanya d’ultratrail 2016 (3:04:24) i Diego Arroyo (3:07:13). Cal recorda que en l’edició anterior Albert Pujol en lloc de participar a la prova Trail ho va fer a la Marató per equips, això sí, amb el mateix resultat, ja que juntament amb Ferran Sampere es van proclamar campions de la prova.

La cursa Express també va comptar amb la participació del CET-L’Enclusa al prendre-hi part l’atleta Miquel Codony que amb un temps de 2 hores 19 minuts i 18 segons es va classificar en 51è lloc de la general.