2017-02-24-Transgrancanaria(foto_SportHG) (1)

Arribada d’Albert Pujol (Foto: SportHG)

Albert Pujol, soci del CET i corredor de l’equip SportHG Amlsport, novament ens va emocionar al ser el guanyador de la Marató de la TransGranCanaria que es va disputar a l’illa de Gran Canària el divendres dia 24 de febrer. Pujol travessar la línia de meta amb un temps de 3 hores 9 minuts i 14 segons seguit de Abdelkadous Mouj a 1 minuts i 14 segons i de Sebenzui Falcón a 4 minuts i 4 segons.

Albert Pujol en els primers trams ja anava amb el grup capdavanter de la cursa seguit molt a prop per Danilson Silva, el qual no va poder deixar enrere fins a l’última pujada en la que l’Albert va imposar un ritme molt fort que Danilson no va poder mantenir i durant la baixada no el va poder superar de manera que l’Albert es va proclamar campió.

2017-02-24-Transgrancanria(foto_transgrancanaria) (8)

Albert Pujol durant la marató (Foto: TransGranCanaria)

En aquesta mateixa prova, el podi femení també va tenir representació catalana al proclamar-se campiona l’atleta berguedana Núria Picas, que amb un temps de 3 hores 35 minuts i 10 segons va ser la més ràpida per davant de Sílvia Serafíni i Dominique van Mechgelen.

Aquesta prova de 42 quilometres de recorregut i 1.200 metres de desnivell va transcórrer entre les poblacions de Garañon i Maspalomas. De manera que la major part del recorregut va transcórrer en descens, fet que va fer que aquesta cursa fos una de les més ràpides del circuit de curses de muntanya. Aquesta edició van comptar amb la participació de cap a un miler d’atletes provinents de més de setanta països.