cet-projeccionsEl cicle de projeccions del Centre Excursionista s’aturarà aquest divendres al Marroc. Sota el títol “A la recerca de la lluna plena”, Antoni Ortiz proposarà un viatge al massís del Mgoun, on constata que entre el poble berber i el nostre no hi ha tanta diferencia. Ho explicarà a partir d’una sortida per veure la lluna plena des de l’ermita de Sant Antoni de Montserrat. Com sempre, la projecció començarà a dos quarts de 10 del vespre a la Biblioteca.

Després d’aquesta sessió, encara en quedaran dues més. El divendres 24, Jaume Asensió farà un viatge al Perú, des de la serralada de Huayhuash, i explicarà un recorregut en trekking circular de la serralada durant dotze dies, i ascensions al Nevado Pumarinri (5.565 m) i El Diablo Mudo (5.360 m).

Finalment, el divendres 31, el fotògraf Jordi Vila explicarà la seva experiència a l’Everest Trail Race. No hi ha participat com a corredor, però viu la cursa des de dins i passa unes situacions i dificultats molt particulars en un entorn tan espectacular com l’Himàlaia del Nepal, concretament a la zona del Solukhumbu, entre 2.000 i 4.000 metres d’alçada.