2017-02-20-Botifarrada C.E.T (2)

Participants a la botifarrada (Foto: R. Curtichs) Cliqueu sobre la foto per accedir a l’àlbum complert

El diumenge dia 19 de febrer es va fer la tradicional Botifarrada del CET. Les 55 persones que van prendre part d’aquesta activitat es van trobar a les 8 del mati davant del local social del Centre i tot seguit va començar la caminada que els portaria fins al lloc on s’estava preparant el foc per coure les botifarres.

El recorregut que els va portar fins al lloc de l’esmorzar va ser el següent: van sortir del CET en direcció a l’Església; van passar pel costat de la Rectoria i van baixar cap al Moli de Més Aprop, des d’on van poder veure els efectes de l´incendi a la nau del Tint. Van passar per sota el pont de la ronda i apareguérem a Can Llebre. Van seguir cap a la gasolinera, la casa del Vivet, el Ricart, Panedes, i el Reguer, aquí van deixar el terme de Taradell i es van ficar al terme de Santa Eugènia de Berga. Van passarem pel costat de cementiri de Santa Eugènia i van seguir un corriol que els portà a la font del Paradís. Després van travessar el pantà de Saladeures i tot seguit van començar la pujada de Rocafarigola.

2017-02-20-Botifarrada C.E.T (12)

Botifarrada del CET (Foto: R. Curtichs)

En la cruïlla de Rocafarigola i Can Pic, l’organització ja tenia a punt l’esmorzar de botifarra i cansalada per a tots els participants, els quals havien fet gana de sobres després d’aquest recorregut d’uns 8 quilòmetres.

Un cop acabat l’esmorzar, on com sempre no hi va faltar de res: pa amb tomàquet, botifarra, cansalada, aigua, refrescs, vi, cafè, llet, etc, tots els participants es van reunir al voltant dels organitzadors que van tenir unes paraules per en record a Josep Camps que des de feina molta anys s’havia encarregat d’encendre el foc i coure les botifarres. Seguidament, van emprendre el camí de retorn cap al Centre entrant per la banda de l’IES.