• Mitja de Granollers
2017-02-05-Mitja_Granollers

Albert Presegué a la Mitja de Granollers (Foto: Montse Morcillo)

El diumenge 5 de febrer Granollers va acollir la 31a Mitja Marató de Granollers–Les Franqueses–La Garriga, que per primera vegada puntuava per al Campionat d’Espanya de Mitja Marató absolut i de veterans. A part de la Mitja també es va organitzar una cursa de 10 km, una d’un Quart de Marató i una Mini per als més petits.

En aquesta edició hi va participar Albert Presegué, del CET-L’Enclusa, que va completar els 21 quilòmetres del recorregut amb un temps de 1 hora 31 minut i 14 segons, classificant-se en la posició 929 d’entre els més de 9.000 corredors participants.

• Trail Rocacorba
2017-02-05-TrailRocacorba(foto_Trail_Rocacorba) (2)

Albert Pujol, al mig, campió del Trail Rocacorba (Foto: bookeh studio)

Per altra banda, com ja vam informar en aquesta web, el mateix dia 5 de febrer Albert Pujol va participar al Trail Rocacorba de 31 quilòmetres de recorregut i 1.800 metres de desnivell positiu on amb un temps de 2 hores 58 minuts i 17 segons es va proclamar campió (veure article→); i Miquel Codony va participar a la prova Express d’aquest Trail, amb 21 quilòmetres de recorregut i 800 metres de desnivell positiu el qual va completar amb un temps de 2 hores 19 minuts i 18 segons i es va classificar en 51è lloc de la general.

• Circuit Arcs
2017-02-19-Callus-Circuit_Arcs

Albert Presegué amb Néstor Terribas després de la Cursa de Callús (Foto: M. Morcillo)

El diumenge 19 de febrer a Callús es va disputar la cinquena cursa del Circuit Arcs 2016-2017, en la que hi va participar Albert Presegué del CET-L’Enclusa el qual amb un temps de 1 hora i 25 minuts es va classificar 23è de la general i 13è dels sèniors masculins, entre els 82 classificats.

Aquesta cursa de Callús va tenir un recorregut de 15,3 quilòmetres i un desnivell d’uns 600 metres. El circuit  Arcs és una competició que aplega set curses de muntanya per poblacions de la Catalunya Central que tenen la particularitat de ser curses d’entre 10 i 18 quilòmetres amb un desnivell positiu que passa dels 500 metres.

• Hivernal de Campdevànol
2017-02-19-6a_hivernal(foto_quimera) (4)

Jordi Pérez a la Hivernal de Campdevànol (Foto: Quimera)

El cap de setmana del 18 al 19 de febrer es van disputar les curses de la 6a Hivernal de Campdevànol. Aquesta prova consta de tres curses una marató, una mitja i una popular  de 12 quilòmetres. A la Mitja de 21 quilòmetre de recorregut i 1050 metres de desnivell positiu i van prendre part 241 corredors entre els quals hi havia Jordi Pérez del CET-L’Enclusa que es va classificar en la posició 120 de la general, la 112 de la categoria masculina i la 36 dels veterans masculins, amb un temps de 2 hores 31 minuts i 18 segons.

• Cursa d’obstacles Survivor Race Parcent
2017-02-26-survivor-race-parcent (2)

Albert Presegué en el salt del riu (Foto: Survivor Race)

El dissabte dia 26 de febrer a Parcent (Alecant) es va disputar la cursa d’obstacle Survivor Race Parcent en la qual Albert Presegué, del CET-L’Enclusa, es va classificar en desena posició de la categoria elit masculina.

La cursa va constar de 20 obstacles repartits al llarg dels 7 quilòmetres del recorregut que transcorria per carrers del poble, per zones descampades i per uns 600 metres de riu que incloïa un salt.