• Roc Gros 2017
2017-04-02-Cursa_Roc_Gros(foto_FB_MMarina)

Miquel Codony al Roc Groc

El 2 d’abril als Hostalets de Balenyà es va disputar la 6a Cursa del Roc Gros. El recorregut va ser de 21 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.030 metres.

En aquesta edició hi van participar 327 corredors, entre els quals hi havia Dídac Romero, Miquel Codony i Xevi Relats del CET-L’Enclusa. Miquel Codony es va classificar en la posició 27 dels veterans masculins, i en la 88 de la general, amb un temps de 2 hores 21 minuts i 6 segons i Dídac Romero en la posició 40 dels veterans masculins, i la 119 de la general, amb un temps de 2 hores 28 minuts i 59 segons. Xevi Relats va entrar en la posició 63 dels sèniors masculins, i la 130 de la general, amb un temps de 2 hores 31 minuts i 14 segons.

• Ultra del Montseny
2017-04-01-Ultra_Montseny(Foto_JPerez) (1)

Jordi Pérez, Dídac Gallardo i Jaime Pérez durant la cursa

El dissabte dia 1 d’abril a Seva es va celebrar la Ultra del Montseny. En aquesta prova es van organitzar dues curses; la Ultra 84K de 84 quilòmetres de recorregut i 4.657 metres de desnivell positiu que s’havia de completar en menys de 20 hores i la 37K de 37 quilòmetres i 2.386 metres de desnivell positiu que tenia la sortida i arribada al poble de Montseny.

A la prova Ultra hi va participar el soci de la nostra entitat Jordi Pérez que juntament amb Jaime Pérez i Dídac Gallardo van competir en la categoria d’equip, en la qual es van classificar en 3r lloc dels equips masculins amb un temps de 15 hores 13 minuts i 52 segons.

• Romànic Extrem 2017
2017-04-02_Romanic_Extrem(foto_Isabel_Puig)b

Joan Llopart a la Romànic Extrem (Foto: Isabel Puig)

El 2 d’abril a la Vall de Vianya es va disputar la Romànic Extrem, que va constar d’una marató i una mitja marrató que van transcorrer per senders i corriols d’entre els límits del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Alta Garrotxa.

A la marató de 42,17 quilòmetres de recorregut i 2.000 metres de desnivell positiu hi va participar Joan Llopart, del CET-L’Enclusa, la qual va ser la seva 181 marató i la va completar amb un temps de 7 hores 33 minuts i 59 segons, classificant-se en la posició 136 de la general masculina.

• Pels Camins dels Matxos

El diumenge 9 d’abril, a Torelló, es va celebrar la 16a edició de la cursa Pels Camins dels Matxos. El recorregut de la cursa va ser de 63 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell acumulat, els quals s’havien de fer en menys de 15 hores, i passava pels llocs més emblemàtics de la zona: Borgonyà, Bellmunt (1.248 m), Salt del Molí, Serra de Curull, Puigsacalm (1.514 m), La Grevolosa, Cabrera, La Creu de Salgueda (1.088 m) i El Castell dels Torelló (781 m). Al participant que els 63 quilòmetres se feien massa llargs durant la cursa podia escollir un recorregut alternatiu de 56, 53 o un de 48 quilòmetres. En aquesta edició també es va organitzar un recorregut anomenat el Tastet de Matxos amb 22 quilòmetres de corriols i 2.800 metres de desnivell acumulat.

Els atletes del CET-L’Enclusa, Dídac Romero (10h 56m 24s), Josep A. Jaramillo (11h 08m 47s), Josep Duran (13h 23m 57s), i Sònia Sánchez (13h 24m 01s) van completar el recorregut sencer. Santi Molist (09h 00m 30s) va fer el circuit mitjà, de 53 quilòmetres i 5.100 metres de desnivell; Berta Roca (13h 29m 41s)  a optar pel circuit de 48 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell; i Jordi Pérez (02h 53m 25s) va participar al Tastet de Matxos.

• Cursa d’obstacles

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril a Sant Agustin de Guadalix (Madrid) va tenir lloc la primera Spartan Race de l’any en la qual hi va participar l’atleta del CET-L’Enclusa Albert Presegué.

El dissabte es va disputar la prova Super de la Spartan Race Madrid amb un recorreut de més de 13 quilòmetres i més de 25 obstacles, on Albert Presegué amb un temps de 1 hora i 25 minuts es va classificar en 3a posició de la categoria èlit de 18 a 24 anys i 36a de la general.

A la cursa Sprint, celebrada l’endemà, d’uns 5 quilòmetres i més de 20 obstacles, amb un temps de 38 minuts i 3 segons, Albert Presegué es va classificar en 4a posició de la categoria èlit de 18 a 24 anys i 33a de la general.

2017-04-22-SpartanRaceMadrid(Sportgraf) (4)

Albert Presegué a la prova Super (Foto: Sportograf)

2017-04-23-SpartanRaceMadrid(FB_APresegué) (2)

Albert Presegué (dreta) amb Nestor Terribas després de la prova Sprint

• MiM Penyagolosa
2017-04-22_MiM_Penyagolosa

Albert Pujol a la Penyagolosa

El dissabte 22 de maig a Castelló es va disputar la 19a edició de la MiM Penyagolosa, una marató i mitja que surt d’aquesta ciutat pràcticament arran de mar per acabar a Sant Joan de Penyagolosa a més de 1.200 metres d’alçada. La distància total del recoregut va ser de 63 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 3.045 metres i un desnivell negatiu acumulat de 1.833 metres. Aquest cursa va ser la segona prova que puntuava per al circuit M de la Spain Ultra Cup i va comptar amb 1.385 finalistes.

Albert Pujol, soci del CET, va particiapar en aquesta cursa i va travessar la meta en 6a posició amb un temps de 5 hores 43 minuts i 51 segon. Tot i que aquesta distància no era la seva preferida, ni el ritme, s’hi va anar adaptant; va començar a un ritme conservador fins al quilòmetre 30 per canviar-lo a partir d’aquest punt, però en aquest punt va sofir una caigua en una baixada de pedres que el va deixar baldat. En el seguent control va afagar el pals de córrer i al cap de poc ja tornava a estar ficat a la cursa i malgrat el dolor i el cansament va aconseguir remuntar dues posicions entrant en una més que merescuda 6a posició, de manera que manté el liderat a la Spain Ultra Cup.