• Curses d’obstacles
2017-05-28-Spartan_Race_Barcelona(foto-Lluís_Presegué)_1

Albert Presegué a la Spartan Barcelona (Foto:Lluís Presegué)

Albert Presegué, del CET-L’Enclusa, va participar a la Spartan Race Carcassonne, que es va disputar a la zona del Lac de la Cavayère (Carcassonne – França) el cap de setmana del 6 al 7 de maig. Albert Presegué va competir dins la categoria elit a la cursa Súper que tenia  un recorregut de 16 quilòmetres al llarg dels quals s’havien de superar més de 25 obstacles. Entre el 1350 participants a la prova només 180 ho feien en la categoria elit i Albert Presegué va aconseguir classificar-se en 7è lloc de la categoria elit masculina de 18-24 anys i 56è de la general.

Del 27 al 28 de maig es va celebrar la Spartan Race Barcelona – Les Comes, en la qual també hi va participat Albert Presegué en la categoria elit. En la cursa Súper es va classificar en 4t lloc de la categoria elit masculina de 18-24 anys i en la  22a posició de la general.

• IV Marató de Montserrat
2017-05-14-Marató_Montserrat(foto-Isabel_Puig)

Joan Llopart a la Marató de Montserrat (Fotos: Isabel Puig)

El 14 de maig Joan Llopart, del CET-L’Enclusa, va córrer la seva 182a marató al participar e la IV Marató de Montserrat i Cursa de l’Alba, puntuable per a les Sky Series de les Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal. Joan Llopart  es va classificar el 16è de la categoria màsters masculins al va superar els 42 quilòmetres del recorregut, amb un desnivell positiu de 2.550 metres, en 7 hores i 16 minuts.

• XVI Marató Zegama-Aizkorri
2017-06-28-Zegama(1)

Albert Pujol amb el grup de taradellencs que li van donar suport a Zegama

El 28 de maig es va disputar la marató de muntanya Zegama-Aizkorri, amb 42,195 quilòmetres de recorregut que amb un desnivell acumulat de 5.472 metres la fa especialment dura. Aquest cursa puntuava per la Skyrunner World Series 2017 i per la Skyrunner National Series.

Com en la passada edició, l’atleta del CET-L’Enclusa Albert Pujol va participar-hi formant part del grup de corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC que en aquesta edició van ser un total de set.

Un grup de taradellencs es va desplaçar fins a Zegama per animar als corredors i especialment a l’Albert que l’any passat no va poder completar la cursa degut a una hipotèrmia que va patir com a conseqüència del mal temps que va fer.

En aquesta edició Albert Pujol va aconseguir completar tot el recorregut gràcies a la seva perseverança, resistència i capacitat de patiment, ja que des del principi va partir forts problemes estomacals que el van deixar sense forces ni opcions a res. Malgrat tot, va travessar la meta en la posició 93 d’entre el més de 500 participants inscrits, i ho va fer amb un temps de 4 hores 46 minuts i 19 segons, gens malament tenim en compte els problemes que va tenir.

Sembla que aquest cursa es vol resistir al corredor taradellenc, però no per això es dona per vençut i l’any que ve espera tornar-hi per veure si a la tercera va la vençuda i pot fer un bon paper.