Llibre Illa i festa del soci C.E.T._1b

Presentació de “El llibre que va fer cim” (Foto: R. Curtichs)

El divendres dia 14 de juliol es va celebrar la festa anual del socis. Enguany la festa va començar a les 8 del vespre amb la presentació del llibre titulat El llibre que va fer cim – Vivències de muntanya,de Miquel Ylla a la biblioteca Antoni Pladevall de Taradell.

La presentació va anar a càrrec de l’alpinista i fotògraf Antoni Anguera, de David Serra il·lustrador del llibre i del propi autor Miquel Ylla. Aquest llibre és el recull d’un conjunt de relats curts il·lustrats que tenen la muntanya com a nexe comú, i també la literatura. Són narracions en què la poesia i la natura es confonen de manera bella i lírica. Molts dels escrits d’aquest llibre van ser publicats, des de l’any 1999, en diferents números del butlletí informatiu del Centre Excursionista de Taradell, i la presidenta del CET, Carme Delgado, n’ha fet el pròleg.

En la presentació, que va ser seguida amb molt d’interès per més una cinquantena de persones, es va parlar una mica de tot el que es trobaria en el llibre, des d’aspectes tècnic del muntanyisme, fins a aventures i anècdotes viscudes a les muntanyes catalanes i d’arreu del món. Miquel Ylla també va parlar de la seva col·lecció de llibres de muntanya que supera els 10.000 exemplars i va acabar la presentació agraint al Centre Excursionista Taradell la seva col·laboració en la publicació d’aquest llibre sense la qual hauria estat impossible.

Seguidament, es va oferir una copa de cava als assistents i els que ho van desitjar van poder comprar un exemplar del llibre i l’autor els el va poder dedicar.

Llibre Illa i festa del soci C.E.T._7b

Sopar del soci (Foto: R. Curtichs)

La festa va continuar amb el sopar del soci que va tenir lloc al Centre Cultural Costa i Font, al qual hi van assistir 87 persones entre socis i amics. El sopar va ser servit pel Bar de Can Costa i va consistir en una amanida i un segon plat que els participants havien pogut triar al fer la inscripció i, per acabar, es van servir unes postres fetes pel Xocolater de Taradell. Abans dels cafès no va faltar el tradicional brindis per celebrar aquest retrobament de socis. Després del sopar els assistents van seguir fent la xerrada però de mica en mica tots van anar desfilant.