2017-11-19-Gurb-Copa_Catalana

Josep Maria Freixas a l’esquerra, 3r classificat 21A M, i Meritxell Freixas al centre, 1a classificada 21A F (Foto: Marc Ballabriga)

El diumenge dia 19 de novembre més de 400 corredors van participar en l’última cursa d’orientació del 2017 puntuable per a la Copa Catalana. La cursa, organitzada per la secció d’orientació de la Unió Excursionista de Vic, va disputar-se en format de mitja distància en un mapa 100% nou que va ser cartografiat per l’ocasió. En el circuit 21A hi van participar els orientadors del CET L’Enclusa-O Meritxell Freixas, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga.

Meritxell Freixas va classificar-se en primer lloc de la categoria femenina al completar el circuit de 20 fites, 3,1 km i 145 metres de desnivell amb un temps de 45 minuts i 27 segons; uns 15 minuts menys que la segona classificada.

En la categoria masculina, Josep Maria Freixas es va classificar en segon lloc a poc més d’un minut del primer classificat, amb un temps de 46 minuts i 12 segons, i Marc Ballabriga va ser el 13è classificat amb un temps d’1 hora 6 minuts i 13 segons. El circuit masculí tenia 21 fites i una distància en línia recta de 3,2 km i un desnivell de 155 metres.

Copa Catalana de Curses d’Orientació a Peu

La cursa de Gurb va tancar la Copa Catalana de Curses d’Orientació a Peu del 2017 amb molt bons resultats per l’equip del CET. En aquest copa es van disputar 11 curses de les quals es suma la puntuació de les 6 millors.

Meritxell Freixas va participar en 6 d’aquestes curses en la categoria 21A Femení. A la cursa de Gurb es va  classificar en 1r lloc i a Saldes va aconseguir el 3r lloc a la cursa de llarga distància i el 2n a la de mitja. Aquest resultats l’han situat en 6è lloc a la Copa Catalana a Peu 2017.

Per altra banda, a la categoria 21A Masculina, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van participar en 7 curses i s’han classificat en 7è i 11è lloc, respectivament, de la Copa Catalana 2017. Josep Maria Freixas va aconseguir un 2n lloc a la cursa de Gurb i a la d’Ultrallarga distància de Taravil, i un 3r lloc a la de mitja distància de Saldes.