Assemblea C.E.Taradell_4

Assemblea General de Socis 2018 (Foto: Ramon Curtichs)

El dissabte 10 de març de 2018 a les 8 del vespre, en segona convocatòria, va tenir lloc l’assemblea general amb l’assistència de 24 socis.

Va encetar l’acte la presidenta de l’entitat Carme Delgado donant la benvinguda als assistents, als quals va agrair la seva presència.

El primer punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’acta de l’assemblea del 2017, que en no haver-hi cap objecció va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament es va fer el repàs a l’estat de comptes del 2017, que al ser positiu permet mantenir l’import actual de la quota de soci, i es va presentar el pressupost del 2018 que serà semblant al de l’any anterior.

A continuació es va fer un repàs de les activitats portades a terme el 2017 i s’informà de les previstes pel 2018 que no difereixen massa de les de l’any anterior, com són: la Cursa dels Gitanos, la botifarrada, les sortides per Senders (el 2017 es van finalitzar les sortides pel sender del 1714 i el 2018 es faran sortides pel sender GR11 i a cims del llistat dels 100 Cims), sortides matinals, cicle de projeccions, Festa del Soci, caminada de la Festa Major, la Rupit Taradell, portada de pessebres, cavada a Matagalls i cursa de Sant Silvestre.

El CET també ha col·laborat amb activitats d’altres entitats com: Taradell Camina, Caminada Nocturna de la Festa Major de la Roca, Festa de l’Esport de Taradell i caminada del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès amb les quals seguirem col·laborant dins les nostres possibilitats.

El penúltim punt de l’ordre del dia va ser els canvis en la Junta de l’entitat. Així, Carme Coll es va incorporar per a l’àrea de comptabilitat i es va donar de baixa Manel Alcubierre.

Cap a ¾ de 9, després dels precs i preguntes, es va donar per acabada l’assemblea i es va convidar a tots els assistents a un petit refrigeri.

Botifarrada del CET

Botifarrada C.E.Taradell_1

Participants a la botifarrada, a la sortida del CET (Foto: R. Curtichs)

L’endemà de l’assemblea, diumenge 11 de març, com ja és tradició es va fer la botifarrada del CET amb la participació de 32 socis.

El dia va ser una mica ventós i es va seguir el recorregut següent: es va sortir del CET pel carrer de la Vila en direcció cap a Seva, es va seguir pel camí Ral, es va continuar cap a les balmes de les Pinediques i es va seguir a munt fins a la plaça de l’Everest passat pel camí que passa pel darrera de les torres de la urbanització de Goitallops. Des  del monument a l’Everest es va agafar el camí que porta a l’era del Poc Blat, per continuar cap a la baga de can Talai  i arribar fins al pont del molí dels Sorts. Es va travessar el pont i es va pujar fins a Can Calvet per després baixar fins a sobre la font de Codines on es va fer la botifarrada, arressarats darrer un turó.

Un cop acabat l’esmorzar, es va anar a visitar el moli Xic dels Sorts, al terme de seva, restaurat i netejat pels joves de Seva i també el molí dels Sorts amb una petita explicació a càrrec de Josep Codina. Després d’aquestes visites es va fer el camí de tornada a Taradell passant per can Talaia.

Botifarrada C.E.Taradell_29

CLICA LA FOTO PER VEURE L’ÀLBUM COMPLERT