El 16 de setembre es va organitzar la pedalada Taradell-Montserrat, en la qual van participar 7 ciclistes. La ruta escollida fou el camí de Sant Jaume.

La sortida va ser a les 7 del matí davant del Centre, vam anar tot seguit cap a Tona, i vam pujar a Sant Cugat de Gavadons. A partir d’allà la ruta avançà cap al monestir de l’Estany. Allà vàrem fer parada per menjar una mica i agafar forces ja que encara quedaven dos terços de camí. En el tram de Santa Maria d’Oló a Artés vàrem fer un volta extra en desviar-nos un xic de la ruta. Seguidament, l’itinerari ens va portar cap a Navarcles i al Món Sant Benet, lloc de parada obligatòria. A partir d’aquí el camí transcorregué seguint el riu fins al costat de Manresa on vam començar a enfilar-nos agafant el camí que porta des de Castellgalí cap al convent de Santa Cecília, a tocar ja de Montserrat, per tal de fer els darrers quilòmetres.

L’arribada va ser cap al voltant de les 5 de la tarda, després de pedalar uns 100 quilòmetres. Hem de dir que la meteorologia ens va acompanyar molt i que vàrem gaudir d’un dia net i clar i sense gaire calor.

Els participants a la travessa en el seu pas pel Món Sant Benet

Els participants a la travessa en el seu pas pel Món Sant Benet