• Meritxell i Josep Maria Freixas, campions de la Copa Catalana 21A a peu

• Marc Ballabriga, subcampió de la Copa Catalana sèniors B en BTT

2018-12-15-Podis_Copa_Catalana-O(foto_MarcBallabriga) (4)

Podi 21A Copa Catalana d’orientació a peu 2018 (Foto: M. Ballabriga)

La tercera edició de la cursa popular de Can Bonvilar (Sabadell) va acomiadar la temporada 2018 d’orientació. Després de la cursa es va fer la festa de cloenda de la temporada de les curses d’orientació catalanes i el lliurament de premis de la Copa Catalana de les diferents categories.

La temporada no es podia acabar de millor manera; tres orientadors del CET van pujar al podi de la Copa Catalana: Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas com a campions de la categoria femenina i masculina  21A, respectivament,  de la Copa Catalana de curses a peu; i Marc Ballabriga com a subcampió de la categoria sèniors B de la Copa Catalana MTB-O (curses d’orientació en bicicleta de muntanya). També cal destacar que a la Copa Catalana a peu, Marc Ballabriga va fer molt bon paper obtenint una  6a posició de la categoria masculina 21A.

2018-12-15-Podis_Copa_Catalana-O(foto_JMFreixas) (2)

Podi sèniors B Copa Catala d’orientació en BTT (Foto: J. M. Freixas)

A la temporada 2018, tant Meritxell Freixas com Josep Maria Freixas no es van perdre cap de les 15 curses de la Copa Catalana, de les quals es tenien en compte els 9 millors resultats per establir la classificació final. La Meritxell va obtenir la màxima puntuació en 5 curses; a Sant Vicenç de Montalt, Fontanals (mitja), Pedraforca (llarga), Guils (mitja) i el Jou; i en Josep Maria va ser primer en 6 curses; a Sant Vicenç de Montalt, Requesens (llarga), Fontanals (llarga), Pedraforca (mitja), el Jou i l’esprint de Tossa de Mar. Per altra banda, Marc Ballabriga va ser el guanyador de la cursa d’orientació en BTT de Vidreres.