El diumenge 10 de novembre es va disputar la 9ª edició de la Marató del Montseny de 45,5 quilòmetres de recorregut i amb 2.752 metres de desnivell positiu.  La sortida i arribada de la cursa va ser a la Santa Esteve de Palautordera i els corredors van passar pels cims de Matagalls, Les Agudes i el Turó de l’Home.

El soci del CE Taradell Albert Pujol, amb un temps de 4 hores 32 minuts i 9 segons, es va proclamar subcampió de la general i primer de la categoria veterans masculins,  a 5 minuts i 5 segons del primer classificat,  Fernando López  amb qui va mantenir un emocionant duel,  ja que no va ser fins a la pujada al Turó de l’Home (entre els quilòmetres 25 i 30) que Fernando es va posar al capdavant de la cursa.

En aquesta edició van prendre la sortida 428 corredors dels quals se’n van classificar 363, malgrat la duresa de la prova i les condicions meteorològiques, ja que la nit anterior el Montseny va quedar ben emblanquinat de neu.

Fotografia: Albert Pujol a la 9a Marató del Montseny (Foto: Marató del Montseny)