Aura Casanovas arribant a Montserrat (Foto: Dolors Noguer)

Aura Casanovas arribant a Montserrat (Foto: Dolors Noguer)

La trenta-quatrena edició de la mítica travessa Matagalls-Montserrat, que organitza el Club Excursionista de Gràcia, va  tenir lloc els dies 14 i 15 de setembre, i van prendre-hi part uns tres mil participants, que era el límit que havia posat l’organització.

Del Centre Excursionista Taradell, s’hi van inscriure quaranta-quatre excursionistes, trenta-quatre dels quals van poder fer tota la travessa fins a arribar a Montserrat. La participant més jove va ser Aura Casanovas de tretze anys i el més veterà Àngel Tort de setanta anys; tots van arribar molt bé.

Els participants del CET van ser: Ricart Araujo, Albert Ballús, Quico Baraldés, Marti Bigas, Joan Blancafort, Xavier Camps, Pere Casadevall, Miquel Casadevall, Joan Casanovas, Aura Casanovas, Mireia Clotet, Vicens Clotet, Ricard Coderch, Roger Codinachs, Montse Colet, Ramon Costa, Miquel Costa, Josep Crivillés, Josep Duran, Francesc Escola, Quico Fernández, Albert Farrés, Ramon Farrés, Pablo Giori, Guillermo González, Ivan González, Lluís Güell, Marta Homs, Miquel Hosta, Albert Ledesma, Agnès Maideu, Martí Massó, Carme Oferil, Josep Paré, Anton Parés, Josep Puigsec, Sergi Reina, Dídac Romero, Sònia Sánchez, Rafel Sánchez, Guillem Serrabasa, Santi Torres, Àngel Tort i Cristian Villar.

I com cada any, als participants que surten junts del local social del CET cap a Collformic, se’ls fa una foto que publiquem en l’informatiu i a la web.

Com cada any el CET va organitzar quatre avituallaments per donar suport moral i logís­tic als nostres participants. Aquests quatre punts van estar situats a Aiguafreda, al pont de Ferreries, a Matadepera i a Monistrol de Montserrat. En el primer d’aquest punts, hi havia Ramon Curtichs, Gerard Paredes i Antònia Victori; en el segon, Roser Pujols i Miquela Blanch; en el tercer, Pere Castells i Pep Bosch, i en el quart Sílvia Barceló i Dolors Sallés.

El divendres de l’altra setmana, els participants i els components dels avituallaments es van reunir en un sopar al Centre Cultural Costa i Font per celebrar l’èxit de la travessa, comentar l’experiència i començar a fer caliu per a l’any vinent.

Participants del CET a la Matagalls-Montserrat (Foto: R. Curtichs)

Participants del CET a la Matagalls-Montserrat (Foto: R. Curtichs)