MÉS D’UN CENTENAR DE PARTICIPANTS AL 1r DUATLÓ INFANTIL – 2012

Dins dels actes del 3r duatló del Bandoler el CET-L’Enclusa va organitzar el 1r duatló infantil. La prova es va organitzar a la zona del Pujoló el dissabte 20 d’octubre a la tarda i hi van participar 114 nens d’edats compreses entre tres i quinze anys. Cal dir que el temps amenaçava pluja, però es va aguantar i només van caure unes gotes cap al final, i així es va poder dur a terme aquest acte del qual van gaudir tant els pares com els nens.

El duatló infantil va constar de dos trams, l’un d’una cursa i l’altre en bicicleta. Els nens es van agrupar en sis categories segons l’edat i, per a cada categoria, el circuit de cursa i el de bicicleta tenien diferent llargada i dificultat. Els nens fins a cinc anys van córrer 125 metres per un terreny pla, i els 500 metres en bicicleta els van fer per un camí enrajolat, i a més se’ls permetia l’ús de bicicleta amb rodetes. A mesura que augmentava l’edat dels nens el circuit es feia més llarg i el terreny era menys planer.

En el quadre següent hi ha les categories i les proves que va fer cada categoria:

Tram en bicicleta

Als tres primers classificats de cada categoria se’ls va lliurar una medalla i tots els participants van ser obsequiats amb una bossa-motxilla i llaminadures. I, en finalitzar totes les proves, es va oferir coca i xocolata desfeta a tots els participants.

Volem donar les gràcies a tots els participants, pares, col·laboradors i patrocinadors, i ja us podeu anar preparant per a l’any vinent.