El Govern amplia el confinament municipal i a partir d’aquest dilluns 8 de febrer es passa a un confinament comarcal. El toc de queda es manté a les 22h i fins les 6h i es recuperen de forma tímida les activitats esportives.

Pel que fa a la pràctica esportiva i esports de muntanya des del Departament de Salut de la Generalitat s’ha decidit que es podrà practicar esport a l’aire lliure. Aquest es podrà fer dins de la comarca on es resideix durant la setmana i de forma individual, amb grups màxims de 6 persones o grups ‘bombolles’. Els federats no tindran limitació sempre que el grup siguin tots federats per a realitzar entrenaments.

Algunes de les competicions que organitza la FEEC es podran tornar a posar en marxa. Ho faran només aquelles copes i campionats de Catalunya que tenen en els seus reglaments criteris de selecció per a competir amb la selecció catalana a competicions estatals i internacionals.

Els federats de la FEEC que participin en aquestes proves o hagin de fer entrenaments específics per aquestes competicions podran descarregar-se un certificat a l’àrea privada dels federats del web de la FEEC.

Des del Govern només es permeten celebrar dins del territori català competicions estatals, internacionals o competicions classificatòries per aquests campionats.

Al web de la FEEC (→) trobareu els calendaris actualitzats d’aquelles competicions que es puguin disputar i més informació sobre les noves restriccions establertes per combatre la pandèmia de la Covid-19.

La llicència de la FEEC vigent

Tot i el decret d’estat d’alarma la llicència federativa de la FEEC seguirà en vigència i per tant seguirà donant cobertura als federats i federades. Els federats han de tenir actualitzada la llicència de 2021.

Les entitats podran seguir fent sortides amb grups estables dins del àmbits i limitacions marcades des del govern català.