El diumenge 22 d’agost es va iniciar el primer Circuit Català d’Escoles de Trail, que degut a la pandèmia no es va poder iniciar l’any passat, amb la cursa Vertialp, organitzada pel CE Cerdanya Pirineus.

Més de 120 nens i nenes d’entre 5 i 10 anys i joves de fins a 15 anys de les diferents escoles de trail del país, es van trobar a Alp (Cerdanya) i van mostrar la bona feina que fan les escoles de trail des de la base.

En la categoria benjamí (9-10 anys) hi va participar Oriol Pujol Solà, del CE Taradell. L’Oriol va liderar tota la cursa, però a l’arribar a la meta se li va enganxar el corredor que anava segon i el va passar sota l’arc d’arribada de manera que finalment es va classificar en 2a posició a només 2 segons del primer.