Marc Masramon Ballus, del CET, va participar a la cursa CCC® integrada dins de les proves de la UTMB® Mont-Blanc 2021. La CCC® és una cursa que transcórrer pel massís del Mont-Blanc amb un recorregut de 101 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.100 metres.
En aquesta edició van finalitzar la cursa 1.578 corredors dels 2.011 inscrits. Marc Masramon va ser un dels finalistes i va travessar la meta en una posició destacada; es va classificar en el lloc 31 del homes màsters 1 (V1H) i en el lloc 145 de la general, amb un temps de 15 hores 20 minuts i 20 segons.

El diumenge 5 de setembre, Oriol Pujol Sola, jove atleta del CET, va participar a la segona cursa del Circuit Català d’Escoles Trail 2021, la Up Xic Kids celebrada a Sant Hipòlit de Voltregà. En aquest cursa novament va classificar-se en segona posició de la categoria benjamins a només 2 segons del primer, com en la primera cursa celebrada a Alp el passat mes d’agost (→).
Per altra banda, l’equip d’orientadors format per Meritxell Freixas i Marc Ballabriga  es va classificar en primera posició d’equips mixtes, i també de la classificació absoluta, a la Rogaine de Sarrià de Ter celebrada el diumenge dia 12 de setembre.