La 12a edició de la cursa de Sant Silvestre de Taradell – Pujada Atlètica a l’Enclusa, celebrada el divendres dia 31 de desembre de 2021, va comptar amb la participació de 84 corredors.

Aquesta cursa porta els participants fins al punt més alt del terme per tal d’acomiadar l’any d’una manera esportiva i divertida. És una prova no competitiva on no es cronometra el temps i es demana als participants que vagin disfressats o portin algun guarniment en alguna part visible del cos. Per tant, no es premien els més ràpids si no que es premien les millors o més singulars disfresses.

Com l’any passat degut a la Covid-19 es va fer la sortida esglaonada en grups reduïts per evitar una aglomeració a la sortida, i era obligatori portar la mascareta tant a la sortida com a l’arribada.

El recorregut de la cursa sortia de la plaça de les Eres i va portar els participants fins a l’Enclusa passant pels carrers de Sant Sebastià, de Vic i del Vapor, ctra. de Viladrau, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Des de l’Enclusa, el circuit feia baixar els participants fins a la collada de Mansa, seguia pel solell de les Moles fins a la masia de Mansa, continuava cap al pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, i l’entrada al poble es feia per la Tomba, la plaça de Santa Llúcia, plaça d’en Gili i carrer de la Vila fins arribar de nou a la plaça de les Eres on hi havia la meta i els participants eren convidats a coca amb xocolata, cava, aigua i refrescos.

Un cop finalitzada la cursa es va fer el lliurament dels premis a les millors disfresses que en aquesta ocasió l’organització va considera que havia de ser per Laura Aumatell i el de la millor disfressa masculina per Oriol Pujol. Els tres primers atletes en arribar a la Plaça de les Eres van ser Jordi Pujol, Oriol Pujol i Marc Clapés, i les tres primeres van ser Meritxell Parareda, Bruna Torrentbó i Laura Aumatell.

Accés a l’àlbum de fotografies (→)