Montserrat 10 km
Ascen. Total 411 m. – Desn. Total 411 m.

DIA: Diumenge, 5 de novembre de 2023

SORTIDA DE TARADELL: 6.45 h de l’Espai 1 d’Octubre (La Carpa)

SORTIDA DE VIC: 7.00h de davant l’Hotel Can Pamplona

NOTA: Cal portar calçat adequat preferiblement bota de canya alta, roba d’abric, paravent, gorra, guants, protecció solar, bastons de trekking, aigua, esmorzar

INSCRIPCIONS: Inscripcions obertes fins al dia 27 d’octubre.

PREU INSCRIPCIÓ: Al ser l’última sortida d’enguany, anirem a dinar al restaurant (la cuina d’en Tikus) de Castellgalí. El preu d’aquesta sortida serà de 46 euros (20 bus + 26 dinar – Places limitades)

NOTES: És imprescindible estar federat.

RECORREGUT: Començarem pel camí dels Degotalls, i seguirem cap a: el Monestir, les escala dels Pobres, el pas dels Francesos, la plaça de Santa Anna, l’ermita de Sant Benet, el mirador dels ermitans Sant Dimàs i de Santa Creu, el pla de la Trinitat, l’ermita de Sant Salvador, el coll de la canal Plana, el camí de l’Arrel, i Santa Cecília, final de la sortida.


A la foto els participants a la sortida al Puig de les Agudes (01/10/2023)
El diumenge 1 d’octubre es va fer la sortida de Senders. Aquest cop vam fer una sortida circular de 14 km. Vam sortir de Setcases per anar fins al Puig de les Agudes (100 cims de la FEEC) i un cop fet el cim vam emprendre el camí de tornada, altre cop cap a Setcases.

Vam tenir un dia assolellat i vam poder gaudir d’unes bones vistes del Pirineu, i alguns encara van poder collir algun bolet.