La 14a edició de la cursa de Sant Silvestre de Taradell, que porta els participants fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell, ha comptat amb la participació de 169 corredors.

És una prova no competitiva on no es cronometra el temps i es demana als participants que vagin disfressats o portin algun guarniment en alguna part visible del cos. Per tant, no es premien els més ràpids, que van completar el circuit en uns 37 minuts, si no que es premien les millors o més singulars disfresses.

Enguany l’organització va donar els premis a les millors disfresses a Ruben Codina i a l’equip format per Joel Cullell i Andrea Rovira.

El recorregut de la cursa sortia de la plaça de les Eres i va portar els participants fins a l’Enclusa passant pels carrers de Sant Sebastià, de Vic i del Vapor, carretera de Viladrau, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, on els esperava un punt d’aigua. Des de l’Enclusa, el circuit feia baixar els participants fins a la collada de Mansa, seguia pel solell de les Moles fins a la masia de Mansa, continuava cap al pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, i l’entrada al poble es feia per la Tomba, la plaça de Santa Llúcia, plaça d’en Gili i carrer de la Vila fins arribar de nou a la plaça de les Eres on hi havia la meta i els participants eren convidats a coca amb xocolata, cava, aigua i refrescos.

Accés a l’àlbum de fotografies (→)