Presa de Siurana / Siurana / Cornudella de Montsant  12,61 km
Ascen. Total 353 m. – Desn. Total 353 m. – Alt. màx. 738 m. – Alt. mín. 459 m.

DIA: Diumenge, 3 de març de 2024

SORTIDA DE TARADELL: 6.45 h de l’Espai 1 d’Octubre (La Carpa)

SORTIDA DE VIC: 7.00h de davant l’Hotel Can Pamplona

NOTA: Cal portar calçat adequat preferiblement bota de canya alta, roba d’abric, paravent, gorra, guants, protecció solar, bastons de trekking, aigua, esmorzar i dinar.

INSCRIPCIONS: Inscripcions obertes fins al dia 28 de febrer.

PREU INSCRIPCIÓ: Autobús = 23 euros (Places limitades)

NOTES: És imprescindible estar federat.

RECORREGUT: Començarem la sortida al pantà de Siurana tot passant per damunt de la presa i continuarem el camí fins arribar a uns tolls i un petit salt d’aigua, a partir d’aquí seguirem un tros de riu i els seus gorgs fins a trobar el camí de la trona, que ens portarà fins a Siurana on trobarem les runes de l’antic castell. Una visita al poble és quasi obligatòria, i també al mirador, on podrem veure el Montsant, el pantà de Siurana, Cornudella i al fons, en un dia bo, el Montcaro. A partir d’aquí començarem a baixar fins arribar a Cornudella, final de la sortida.

Foto de la sortida de senders del febrer:
Diumenge 4 de febrer es va fer la segona sortida de senders, es va anar de Cadaqués fins a Roses, continuant amb el Sender GR-92 fent el camí de ronda i que voreja tota la costa. Va ser una sortida una mica trencacames, no pel desnivell, sinó per les constants pujades i baixades que es troben al llarg de tot el camí. Per contrapartida, vam gaudir d’espectaculars vistes així com de vàries platges i cales.