100 Cims Castell de Milany / Sta. Magdalena de Cambrils  – 17,0 km
Ascen. Total 847 m. – Desn. Total 847 m.

DIA: Diumenge, 14 de juliol de 2024

SORTIDA DE TARADELL: 6.45 h de l’Espai 1 d’Octubre (La Carpa)

SORTIDA DE VIC: 7.00 h de davant l’Hotel Can Pamplona

NOTA: Cal portar calçat adequat preferiblement bota de canya alta, roba d’abric, paravent, gorra, guants, protecció solar, bastons de trekking, aigua, esmorzar i dinar.

INSCRIPCIONS: Inscripcions obertes fins al dia 5 de juliol.

PREU INSCRIPCIÓ: Autobús = 23 euros (Places limitades)

NOTES: És imprescindible estar federat.

RECORREGUT: Pujada al Castell de Milany de 1.592 m i a l’Ermita de Sta. Magdalena de Cambrils de 1.547 m. Tots dos cims dins del catàleg de la iniciativa dels 100 Cims de la FEEC. És una ruta circular amb sortida i arribada a Vallfogona. Té un recorregut de 17 km i el punt més alt és el Castell de Milany que es troba al km 5,600. A partir d’aquí la resta  del recorregut és pla i baixada fins tornar a Vallfogona.

 

Foto de la sortida de senders del juny:
El diumenge 2 de juny es va fer la sortida de senders del CET. Va ser una ruta lineal sortint de cal Cerdanyola (Bagà) fins a Gréixer. Vàrem passar pel Bullidor de la Llet, que baixava espectacular d’aigua, i es van travessar vàries vegades les rieres on a més d’un se li varen mullar les sabates. A partir d’aquí vam remuntar la pujada fins al refugi de Sant Jordi i cap al coll d’Escriu, on es va dinar, i després cap a Gréixer, on era el final d’etapa.