2017-07-17-albert-pujol-ultra-sierra-nevada-2017

Albert Pujol a la línia de meta (Foto: Ultra Sierra Nevada)

L’atleta del CET, Albert Pujol, que forma part de l’equip SportHG-amlsport es va classificar en tercer lloc a la prova Trail de l’Ultra Sierra Nevada 2017. La prova Trail, amb un recorregut de 62,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.753 metres, es va disputar a la província de Granada el dissabte dia 15 de juliol. La sortida va ser des de Beas a 1.072 m d’altitud i l’arribada a Pradollano a 2.078 metres d’altitud.

Malgrat Albert Pujol va tenir opcions de ser el primer, ja que en l’avituallament de Güejar Sierra al quilòmetre 45, anava segon a un minut del vencedor,  la victòria va ser per Juan Pérez Torreglosa amb un temps de 6 hores 34 minuts i 32 segons, i Albert Pujol entrar en tercer lloc amb un temps de 6 hores 51 minuts i 25 segons.

Aquesta prova puntuava pel circuit Spain Ultra Cup M de manera que amb aquest tercer lloc es manté líder de la classificació.

2017-07-17-ultra-sierra-nevada(foto_spain_ultra_cup) (2)

Líders de la Spain Ultra Cup.  Circuit Ultra XL: José Esteban Martínez (esquerra) i Gemma Arenas / Circuit Ultra M: Albert Pujol (centre) i Mónica Vives (dreta – foto: Spain Ultra Cup)