2017-11-18-HariaExtremaLanzarote(foto_Sport HG) (3)

Víctor Bernar, Albert Pujol i Danilson Silva (Foto: Sport HG)

El dissabte 18 de novembre, al petit poble d’Haría, situat al nord de Lanzarote es va disputar la Haría Extreme Lanzarote, que entre les cinc proves incloia la penúltima ultra i marató del circuit de curses per muntanya Spain Ultra Cup.

En la modalitat marató, l’atleta taradellenc i soci del CET, Albert Pujol, que córrer per l’equip SportHG-amlsport, es va classificar en primer lloc amb un temps de 3 hores 54 minuts i 30 segons, traient més de 5 minuts a Danilson Silva i Víctor Bernar, classificats en segon i tercer lloc respectivament.

Aquesta cursa de 44 quilòmetres es caracteritza per tenir un traçat molt tècnic amb 1.900 metres de desnivell positiu, pujant l’exigent Mirador del Río i a la llengua de  lava volcànica de Guinate on calia pujar agafant-se a una corda.

Al guanyar aquesta cursa Albert Pujol es va proclamar campió del circuit Spain Ultra Cup Marató 2017, en el qual aquesta temporada també va guanyar la TransGrancanaria, l’Open de la Riaño Trail Run i la Long Trail Guara Somontano, i a més, va ser tercer al trail de l’Ultra Sierra Nevada.