2018-01-28-Trail_Rocacorba(foto_organització) (1)

Albert Pujol després de travessar l’arribada (Foto: Trail Rocacorba)

L’atleta de Taradell i soci de la nostra entitat Albert Pujol va guanyar per segon any consecutiu el Trail Rocacorba, disputat el 28 de gener de 2018, travessant la meta amb més de 4 minuts d’avantatge respecte al segon classificat, Eduard Hernández. Dos any enrere havia guanyat la marató en equips fent parella amb Ferran Sampere.

El recorregut de la prova trail, amb sortida i arribada a Canet d’Adri, passava per indrets emblemàtics com el cim de Rocacorba, Sant Nicolau, el Golany, Mas Gelats o el cim de Velers. Albert Pujol va tardar 2 hores 51 minuts i 54 segons a completar els 31 quilòmetres del circuit amb 1.800 metres de desnivell positiu en el qual van competir 237 corredors.

A més de la prova trail es van organitzar una marató, una marató per equips i la cursa Express amb un recorregut de 21 quilòmetres que passava pel cim de Rocacorba de manera que el desnivell positiu acumulat va ser de 800 metres.

Per altra banda, en aquesta prova Express hi van participar els atletes del CET-L’Enclusa Jordi Aguilera i Eduard Aguilera, els quals es van classificar en unes destacades posicions 27 i 46 d’entre els 435 participants, amb uns temps de 2:03:32 i 2:14:15 respectivament.

Rocacorba618-75

Jordi Aguilera a la cursa Express del Trial Rocacorba (Foto: KLASSMARK)

Rocacorba618-95

Eduard Aguilera a la cursa Express del Trial Rocacorba (Foto: KLASSMARK)