2017-09-10-Riaño_Sapin_Cup(foto_SpainUltraCup) (1)

Albert Pujol 1r classificat a l’Open de la Riaño Ultra Cup (Foto: Spain Ultra Cup)

El soci de la nostra entitat Albert Pujol que forma part de l’equip SportHG-amlsport va guanyar la prova Open de la Riaño Trail Run. La prova es va disputar a Castella-Lleó prop del Parc natural dels Pics d’Europa, entre Palència i Lleó, el diumenge dia 10 de setembre. La cursa open tenia una distancia de 48 km amb un desnivell positiu de 3.006 m i un desnivell negatiu de 3.012 m, i era de caràcter semi-autosuficient ja que només constava de tres avituallaments.

Albert Pujol va travessar la línia d’arribada amb un temps de 4 hores 49 minuts i 52 segons, amb una avantatge de 19 minuts respecte al segon classificat, Pau Vilar. Aquesta prova també puntuava per l’Spain Ultra Cup de la qual Albert Pujol es manté líder.