2017-09-17-PedraforcaCup-O (1)

Meritxell Freixas 2a (esquerra) i Josep Maria Freixas 3r (dreta), de la Pedraforca Cup-O, categoria D21A i H21A respectivament

El cap de setmana del 16 al 17 de setembre es va celebrar al Coll de la Trapa, dins del parc natural del Massís del Pedraforca, al municipi de Saldes, la Pedraforca O-Cup 2017. El dissabte dia 16 es va celebrar el Campionat de Catalunya de Llarga distància i el diumenge dia 17 la Copa Catalana de Mitja distància.

En aquesta prova d’orientació hi van participar els atletes del CET L’Enclusa-O, Meritxell Freixas, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga, els quals tot i la duresa i ser curses molt tècniques van obtenir molt bons resultats.

A la cursa del dissabte, Meritxell Freixas es va classificar en 3a posició del Campionat de Catalunya de Llarga distància de la categoria femenina D21A, mentre que Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga es van classificar en 7è i 8è lloc respectivament de la categoria masculina H21A. El circuit de la cursa D21A tenia un recorregut lineal de 3,8 km amb un desnivell de 195 metres i constava de 12 fites, mentre que el circuit de la cursa H21A tenia un recorregut lineal de 5 km amb 260 metres de desnivell i tenia 13 fites.

El diumenge es va disputar la Copa Catalana de Mitja distància i els resultats per a l’equip taradellenc encara va ser millor; Meritxell Freixas es va classificar en 2a posició de la categoria femenina D21A, i Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga es van classificar en 3è i 5è lloc respectivament de la categoria masculina H21A. El circuit de la cursa D21A tenia un recorregut lineal de 2,5 km amb un desnivell de 150 metres i constava de 13 fites, mentre que el circuit de la cursa H21A tenia un recorregut lineal de 3,0 km amb 180 metres de desnivell i tenia 15 fites.

A la classificació final de la Pedraforca O-Cup 2017, que tenia en compte els resultats dels dos dies, Meritxell Freixas es va classificar en 2n lloc i Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga en 3r i 4a respectivament, de les seves categories.

Aquest resultats situen a Meritxell Freixas en 8a posició de la Copa Catalana de curses d’orientació a peu; i a Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas en 8a i 11a posició respectivament.

2017-09-16-PedraforcaCup-O-llargadistancia (1b)