IMG_20170129_131411

Els orientadors del CET a la cursa d’orientació de Can Vilallonga

L’any passat el Centre Excursionista Taradell va crear la secció d’orientació, CET L’Enclusa-O, i es va adherir a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) arrel de l’interés mostrat per membres de l’entitat i així d’aquesta manera poder promocionar aquest esport amb més facilitat i donar més serveis als nostres socis.

Aquest any s’ha començat la temporada amb quatre federats, Meritxell Freixas, Marc Ballabriga, Josep Maria Freixas i Lluís Saborit, que l’han encetada participant a la primera prova de la Lliga Berguedà-O que va tenir lloc a Casserres i a la primera cursa de la Copa Catalana celebrada a Cassà de la Selva.

IMG_20170115_133457b

A la cursa de Casserres Meri Freixas es va classificar en 4a posició

La Cursa d’Orientació de Casserres va tenir lloc el dia 15 de gener i com en les passades edicions tota la recaptació va ser en benefici de la Marató de TV3. En aquesta 5a edició es va canviar el format de la prova i es va fer del tipus rogaine. En total hi van participar 175 corredors que van poder triar entre una rogaine de 3 hores que puntuava per les categories C1 i C2 de la Lliga del Berguedà o una rogaine d’1 hora que puntuava per la categoria C3.

Els orientadors del CET van participar a la rogaine de 3 hores on Martixell Freixas es va classificar en una destacada 4a posició de la categoria femenina, i en la categoria masculina Josep Maria Freixas va ser el 29è, Marc Ballabriga el 39è i Lluís Saborit el 67è.

El diumenge, dia 29 de gener, es va disputar la 2a Cursa d’Orientació Can Vilallonga que puntuava per a la Copa Catalana. La prova va reunir més de 500 orientadors de tot Catalunya entre els quals hi era representat el nostre club.

En aquesta cursa tots els corredors del CET L’Enclusa-O van debutar en categories oficials: Meritxell Freixas a la D21A, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga a la H21A i Lluís Saborit a la H45, ja que en anys anteriors només havien participat en categories populars com era la H/D21B, la qual a partir d’aquesta temporada ha estat substituïda pel circuit vermell.

En aquesta primera cursa de la Copa Catalana, Meritxell Freixas es va classificar en 11a posició (D21A), Josep Maria Freixas va ser 21è (H21A), Marc Ballabriga 30è (H21A) i Lluís Saborit 26è (H45).