2017-01-15-la_voladora

Albert Presegué i Miquel Codony a la Voladora

El dia 15 de gener de 2017, Albert Presegué i Miquel Codony van participar a la cursa La Voladora de Torelló. Una cursa urbana de 10 quilòmetres amb un desnivell positiu de 42 metres en la qual van participar 106 corredors.

Albert Presegué va completar el recorregut amb 39 minuts i 46 segons, classificant-se en 16 lloc dels sènior masculins i 35è de la general. Miquel Codony amb 42 minuts i 32 segons va travessar la línia de meta en 48è lloc de manera que es va classificar en 19è lloc dels màster 40 masculins.

El 22 de gener a Ripoll va tenir lloc la VI Cursa de les 4 Ermites que va constar de dos recorregut; el Trail de 22 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell acumulat, i l’Sprint d’11 quilòmetres i 700 metres de desnivell acumulat. En total hi van participar 115 corredors.

La cursa Sprint va comptar amb la participació dels atletes del CET-L’Enclusa Albert Presegué i Miquel Codony els quals van completar el recorregut amb poc més d’una hora. Albert Presegué es va classificar 9è de la categoria èlit masculins a l’entrar en 11a posició amb un temps de 1 hora 5 minuts i 48 segons. Miquel Codony es va classificar en 4r lloc de la categoria Màster 40 masculins a l’entrar en 17è lloc amb un temps de 1 hora 7 minuts i 39 segons.

2017-01-22_4_ermites(foto_4ermites) (2)

Albert Presegué (Foto: Cursa de les 4 Ermites)

2017-01-22_4_ermites(foto_4ermites) (1)

Miquel Codony (Foto: Cursa de les 4 Ermites)

2017-01-22-la_llanera_trail(foto_Isabel_Puig) (1b)

Joan Llopart (Foto: Isabel Puig)

El mateix 22 de gener, Joan Llopart, del CET va córrer la seva 179a marató, en la qual es va classificaren 5è lloc dels màsters masculins amb un temps de 5 hores 2 minuts i 53 segons.  Ho va fer participant a la Llanera Trail; una cursa que transcorre pels termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i que puja fins al cim del Puig de la Creu.

En aquesta prova es va organitzar la marató, de 43,5 km amb un desnivell positiu de 1.280 m, la qual va comptar amb 175 participants i també una mitja marató, de 21,8 km amb un desnivell positiu de 380 m, on van córrer 452 atletes.