• III Trail Fonts del Montseny
2017-07-01TrailFontsMontseny-0019(foto_naciodigital)

Jordi Aguilera durant la cursa (Foto: J.M. Montaner – NacióDigital Muntanya)

El dissabte dia 1 de juliol a Viladrau es va celebrar el III Trail Fonts del Montseny, una prova que aplega 3 curses; la curta de 20 quilòmetres amb 874 metres de desnivell positiu, la llarga de 30 quilòmetres amb 1926 metres de desnivell positiu, i el trailet de 2 quilòmetres per als més petits.

A la curta hi van participar els corredors del CET-L’Enclusa David López i Josep Sirisi que es van classificar en les posicions 132 i 225 de la general, d’entre més de 500 participants, amb uns temps respectius de 2:24:46 i 2:38:59.

Per altra banda, a la llarga hi van participar els corredor, també del CET-L’Enclusa, Jordi Aguilera i Eduard Aguilera els quals es van classificar en les posicions 13 i 63 de la general, amb uns temps de 3:44:36 i 4:17:25, respectivament. Aquesta prova va comptar amb la participació de 283 corredors i Jordi Aguilera va ser el 9è dels sèniors masculins i Eduard Aguilera el 37è també de la categoria dels sèniors masculins.

2017-07-01TrailFontsMontseny-0064(foto_naciodigital)

Eduard Aguilera durant la cursa (Foto: J.M. Montaner – NacióDigital Muntanya)

2017-07-01TrailFontsMontseny(foto_running.es)

Josep Sirisi creuant la línia d’arribada (Foto: Running.es)

2017-09-09-Buff_Epic_Trail(FB_Miquel_Codony)

Miquel Codony a la Buff® Epic Trail

• Buff® Epic Trail

En aquesta prova es van organitzar tres curses de distància diferent, de 105 km, 42 km i 21 km, i es van disputar entre els dies 7 i el 9 de juliol. La prova de 21 quilòmetres va tenir un desnivell positiu de 1.879 metres, i el punts més baix de la cursa va estar situat als 1.096 metres i el més als a 2.619 metres, al cim del Comaminyana.

• Trail Sierra Nevada 2017
2017-07-17-albert-pujol-ultra-sierra-nevada-2017

Albert Pujol a la línia de meta (Foto: Ultra Sierra Nevada)

L’atleta del CET, Albert Pujol, que forma part de l’equip SportHG-amlsport es va classificar en tercer lloc a la prova Trail de l’Ultra Sierra Nevada 2017. La prova Trail, amb un recorregut de 62,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.753 metres, es va disputar a la província de Granada el dissabte dia 15 de juliol. La sortida va ser des de Beas a 1.072 m d’altitud i l’arribada a Pradollano a 2.078 metres d’altitud.

Malgrat Albert Pujol va tenir opcions de ser el primer, ja que en l’avituallament de Güejar Sierra al quilòmetre 45, anava segon a un minut del vencedor,  la victòria va ser per Juan Pérez Torreglosa amb un temps de 6 hores 34 minuts i 32 segons, i Albert Pujol entrar en tercer lloc amb un temps de 6 hores 51 minuts i 25 segons.

Aquesta prova puntuava pel circuit Spain Ultra Cup M de manera que amb aquest tercer lloc es manté líder de la classificació.

• Marató de Las Tucas de Benasc
2017-07-22-MaratoLasTucas(foto_Isabel_Puig)

Joan Llopart després de la Marató (Foto: Isabel Puig)

El dissabte dia 22 de juliol a Benasc es va celebrar la Marató de Las Tucas, de 42 quilòmetres de recorregut i 2.500 metres de desnivell positiu, amb 8,5 quilòmetres del recorregut per sobre dels 2.000 metres. La cursa comença a Benasc i el recorregut ascendeix pel GR 11 fins al refugi d’Estós des del qual continua fins als espectaculars estanys de Batisielles, travessa la collada de la Plana (2.708 m) i arriba al refugi d’Ángel Orús. A partir d’aquí es baixa per la vall d’Eriste/la Ball de Grist, passat per l’espectacular salt d’aigua de l’Espigantosa, per retornar a Benasc passant per les poblacions d’Eriste, Anciles i Cerler.

Joan Llopart, del CET, va participar en aquesta marató de manera que ja ensuma184. En aquesta prova es va classificar en 17è lloc dels veterans masculins amb un temps de 8:40:58, i 452è de la classificació general d’entre els 910 participants dels quals 871 es van classificar.

• Esquella de Pardines
2017-07-29-EsquelladePardines(foto_JordiPerez)

Jordi Pérez al mig juntament amb els seus companys Javi Pérez (esquerra) i Xavi Casals (dreta)

El 29 de juliol a Pardines es va celebrar la 4a edició de l’Esquella de Pardines. Una cursa de muntanya de 26,5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu de 2.550 metres que sumats a la intensa calor van fer que la cursa fos duríssima. Jordi Pérez, del CET-L’Enclusa hi va participar aconseguint el seu objectiu que era acabar-la. Va ser un dels 107 participants que van completar el recorregut d’entre els 146 que van prendre la sortida i ho va fer amb un temps de 6 hores i 22 minuts.

• Skyrace Comapedrosa

El 30 de juliol es va celebrar a Arinsal (Andorra) la Skyrace Comapedrosa, una cursa de muntanya que puntua per les Skyrunner® World Series i les Skyrunner® National Series Spain-Andorra-Portugal.

Aquesta prova va ser especialment dura pel fet de que amb un recorregut de només 21 quilòmetres va tenir un desnivell positiu de 2.300 metres. El traçat del recorregut constava de dues llargues pujades en un terreny molt tècnic d’alta muntanya. La primera pujada va arribar fins als 2.600 metres d’altitud i la segona fins al sostre d’Andorra, el Comapedrosa de 2.972 metres. La sortida i arribada era a Arinsal, a 1.550 metres d’altitud.

2017-07-30SkyraceComapadrosa-0030

Albert Pujol a la Skyrace Comapedrosa (Foto: NacioMuntanya – Josep Maria Montaner)

En aquesta carrera hi van participar 288 atletes entre els quals hi havia el soci del CET-L’Enclusa Albert Pujol el qual va acabar en la posició 24 de la general, i en la 23 dels sèniors masculins, amb un temps de3 hores 9 minuts i 53 segons.