• Riaño Trail Run
2017-09-10-Riaño_Sapin_Cup(foto_SpainUltraCup) (1)

Albert Pujol 1r classificat a l’Open de la Riaño Ultra Cup (Foto: Spain Ultra Cup)

El 10 de setembre, soci de la nostra entitat Albert Pujol que forma part de l’equip SportHG-amlsport va guanyar la prova Open de la Riaño Trail Run. La prova es va disputar a Castella-Lleó prop del Parc natural dels Pics d’Europa, entre Palència i Lleó. La cursa open tenia una distancia de 48 km amb un desnivell positiu de 3.006 m i un desnivell negatiu de 3.012 m, i era de caràcter semi-autosuficient ja que només constava de tres avituallaments.

Albert Pujol va travessar la línia d’arribada amb un temps de 4 hores 49 minuts i 52 segons, amb una avantatge de 19 minuts respecte al segon classificat, Pau Vilar. Aquesta prova també puntuava per l’Spain Ultra Cup de la qual Albert Pujol es manté líder.

• Taga evo 2040

El dia 17 de setembre a Sant Joan de les Abadesses es va disputar la cursa de muntanya Taga evo 2040 en la qual es van organitzar dues proves: la Can Camps de 14,7 km de recorregut amb un desnivell total acumulat de 1.646 metres on el punt més alt era al coll de Can Camps a 1.250 m d’alçada, i l’Absolut de 27,65 km de recorregut amb un desnivell total acumulat de 4.000 metres on el punt més alt era el cim del Taga de 2.040 m d’alçada.

Al circuit de Can Camps 15 km hi va participar el soci del CET Albert Presegué el qual es va classificar en 7a posició dels sèniors i en la 10a de la general. Mentre que a l’Absolut 28 km hi van participar els socis Jordi Aguilera i Eduard Aguilera que es van classificar, respectivament, en les posicions 26 i 60 de la categoria sènior masculí i en la 41 i 94 de la general masculina.

Jordi Aguilera (Foto: Joan Pous)

Albert Presegué (Foto: Joan Pous)

• Marató Pirineu 2017
2017-09-23-Marató_Pirineu2017(foto-Isabel_Puig)

Joan Llopart a la Marató Pirineu 2017 (Foto: Isabel Puig)

El 23 de setembre es va celebrar la Marató Pirineu 2017. Una cursa d’alta muntanya en semi-autonomia, amb 2.400 metres de desnivell positiu que recorre 45 km de distància dins del marc del parc natural del Cadí Moixeró. Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, el recorregut puja fins al pas dels Gasolans (2.430m), passant abans pel refugi de Cortals de l’Ingla. A partir del Pas dels Gasolans s’inicia un descens fins a Montellà-Martinet, passant pel refugi de Prat d’Aguiló, per acabar finalment tornant a Bellver de Cerdanya.

Joan Llopart, del CE Taradell, va participar en aquesta edició de manera que ja sumen 185 les maratons que porta corregudes. En aquesta ocasió es va classificar en 27 posició de la categoria homes màsters i en el lloc 536 de la general. En total hi va haver més de 800 participants.

• Curses d’obstacles
2017-09-24-CerdnyolaAventuraRace (1)

Laura Chaparro, Nestor Terribas, Carlos Cotés i Albert Presegué tercers a la Cerdanyola Aventura Race per equips

El dia 24 de setembre al Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès es va disputar la Cerdanyola Aventure Race per equips. Els equips els havien d’integrar 4 persones que s’havien d’anar rellevant durant 4 hores en un circuit de 2,7 quilòmetres i amb més de 20 obstacles per volta.

L’equip format per Laura Chaparro, Nestor Terribas, Carlos Cotés i Albert Presegué del CET-L’Enclusa es van classificar en 3a posició de la categoria Èlit després d’una aferrissada lluita amb el 4t equips al quan només van aconseguir treure’ls 30 segons d’avantatge.

• 5 Cims

El 30 de setembre a Breda va tenir lloc la 6a edició de la cursa per muntanya 5 Cims 2017 , la qual va tenir el seu recorregut pel Parc Natural del Montseny. El bosc de les Agudes, el pantà de Santa Fé, la Font dels Passavets, el Turó Gros (1.644 m), el Turó de l’Home (1.712 m), Les Agudes (1.706 m), El Convent, Coll de Te, el Turó de Monfort (735 m) i el Castell de Monsoriu (649m) van ser alguns del llocs més emblemàtics pels quals passaven els recorreguts de les tres proves que es van organitzat. La cursa més llarga va tenir un recorregut de 45 km amb 2.050 m de desnivell positiu,  la mitjana de 24 km amb un desnivell positiu de 850 m i la curta de 17 km amb 670 m de desnivell positiu.

A la cursa de 24 km hi va participar Lleïr Pladevall que amb un temps de 1:56:18 es va classificar en 4a posició i a la de 17 km hi va participar Miquel Codony que amb un temps de 1:47:50 es va classificar en 22è lloc.

2017-09-30-5Cims2017(foto_Besttrail) (3)

Lleïr Pladevall a la cursa de 24 km (Foto: Besttrail)

2017-09-30-5Cims2017(foto_Besttrail) (2)

Miquel Codony a la cursa de 17 km (Foto: Besttrail)