• Trail Picassent
2017-06-04-Trail_Picassent(FB-Mikel_Marina) (2)

Miquel Codony, Jordi Povedano i Eduard Aguilera

El 4 de juny tres taradellencs van participar al Trail de Picassent (València) de 23 quilòmetres de recorregut i 900 metre de desnivell. Jordi Povedano es va classificar 18è lloc de la general i 7è dels veterans masculins amb un temps de 2 hores 8 minuts i 19 segons; Eduard Aguilera (CET-L’Enclusa) en 27è lloc de la classificació general, i 13è de la classificació absoluta masculina amb un temps de 2 hores 10 minuts i 30 segons; i Miquel Codony (CET-L’Enclusa) en 51è lloc de la general, i 25è dels veterans masculins amb un temps de 2 hores 19 minuts i 17 segons.

•  Olla de Núria
2017-06-11-Olla_Nuria(foto-Cabanas-Barfull) (1b)

Jordi Aguilera animat per gent del CET (Foto: Cabanas-Barfull)

El cap de setmana del 10 al 11 de juny es va celebrar la 11a edició de l’Olla de Núria. Quatre socis del CET van participar a la cursa clàssica de l’Olla de Núria, de 21,5 quilòmetres de recorregut i 3.880 metres de desnivell acumulat (1.940 m de desnivell positiu i 1.940 m negatiu). La cota mínima de la cursa va ser a 1.967 m i la màxima a 2.913, i unes tres quartes parts del recorregut estava per sobre els 2.700 metres. En aquesta prova es van classificar 527 participants.

Els atletes del CET-L’Enclusa que hi van participar van ser els següents i van obtenir aquest resultats:

Jordi Aguilera es va classificar en 127a posició de la general i la 92a dels sèniors masculins amb un temps de 3 hores 34 minuts i 26 segons; Eduard Aguilera va ser el 169è en travessar la meta i el 114è dels sèniors masculins amb un temps de 3 hores 45 minuts i 3 segons; Dídac Romero va ser el 232è a la classificació general i el 68è dels veterans masculins amb un temps de 3 hores 56 minuts i 8 segons; i Aman Cabanas es va classificar en la posició 293a de la general i en la 184a dels sèniors masculins amb un temps de 4 hores 7 minuts i 56 segons.

2017-06-11-Olla_Nuria(foto-Cabanas-Barfull) (2)

Eduard Aguilera animat per gent del CET (Foto: Cabanas-Barfull)

2017-06-11OllaNuria-0218

Aman Cabanas a l’Olla de Núria (Foto: Nacio Digital Muntanya)

• Marató per alta muntanya la Ribalera
2017-06-18-La_Riberalta

Joan Llopart i Isabel Puig sota l’arc de sortida

El 18 de juny a Tírvia va acollir la 6a edició de la Ribalera. La prova estava inclos dins del 15è Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC i formava part de la lliga Firehawk. L’organització va reeditar els tres traçats de diferents dificultats de l’any anterior: un prova popular de 14 km, una mitja marató i la marató, la qual corona el cim del Salòria com a punt més alt, sostre comarcal de l’Alt Urgell. A diferencia de l’any anterior en que la meteorologia es va caracteritzar per les baixes temperatures, enguany es va comportar a la inversa i els participants van haver de patir unes temperatures altes, amb sol durant tota la cursa i molta calor cap al migdia.

Joan Llopart, del CET, va participar a la marató on es va classificar en 4a posició de la categoria màsters masculins amb un temps de 8 hores 34 minuts i 36 segons; i Isabel Puig, també del CET, va participar a la cursa de 14 quilòmetres on es va classificar en 37a posició de la classificació femenina.

• Curses d’obstacles
2017-06-18-Maori(MaoriRace)

Nèstor Terribas, Jordi Mora i Albert Presegué

Albert Presegué, del CET-L’Enclusa, el 18 de juny va participar a la cursa d’obstacles Maori Race que es va disputar a Sant Antoni de Vilamajor. Va ser una cursa d’aproximadament 7 quilòmetres amb més de 25 obstacles on Albert Presegué es va classificar en 16è lloc de la categoria elit amb un temps de 41 minut i 43 segons. En aquesta carrera el taradellenc Jordi Mora va aconseguir el tercer lloc amb un temps de 35 minuts i 14 segons.

2017-06-24_SpartanRaceBilbaoSuper

Albert Presegué, Albert Soley i Nèstor Terribas

El dissabte dia 24 de juny, Albert Presegué va participar a la cursa d’obstacles Spartan Race Bilbao Super 2017 de més de 12 quilòmetres de recorregut al llarg dels quals calia superar més de 25 obstacles.  Va participar en la categoria elit i amb un temps de 2 hores 7 minuts i 22 segons es va classificar en 8è lloc masculí del grup d’edat de 18 a 24 anys, i en el 42è de la classificació general.