• Cursa Popular d’Orientació Trofeu Tallaferro 2017
2017-05-07_Besalú(MFreixas) (8)

Meritxell Freixas, Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas a Besalú

Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas, del CET L’Enclusa-O, van ser els guanyadors del circuit C2 de les categories femenina i masculina, respectivament, a la Cursa Popular d’Orientació Trofeu Tallaferro 2017, que es va disputar el diumenge dia 7 de maig a Besalú.

En el mateix circuit també hi va participar l’orientador del CET, Marc Ballabriga, que es va classificar en 10è lloc de la categoria masculina amb un temps de 48 minuts i 26 segons, a deu minuts de Josep Maria Freixas que va completar el circuit amb 38 minuts i 29 segons. Mentre que Meritxell Freixes va ser la primera dona amb un temps de 45 minuts i 15 segons.

• II  Cursa Popular d’Orientació de Guardiola de Berguedà

El 21 de maig es va celebrar a Guardiola de Berguedà la tercera cursa de la Lliga Berguedà-O 2017. En el circuit C2 d’aquesta prova hi van prendre part els orientadors del CET L’Enclusa-O; Mertixell Freixas que es va classificar en 9è lloc de la categoria femenina, i a la categoria masculina hi van participar Marc Ballabriga, Josep Maria Freixas i Lluís Saborit que es van classificar en 3r, 4t i 18è lloc, respectivament.