• Curses d’obstacles
2017-03-11-Unbrokenrace(foto_Jose_luis_guimeno) (2)

Albert Presegué a la cursa d’obtacles (Foto: José Luís Guimeno)

El dissante 11 de març a Onda (Castelló) es va celebrar la cursa d’obstacle Unbroken Race amb tres circuits, un de 7 quilòmetres, un de 14 i un per nens. L’atleta Albert Presegué del CET-L’Enclusa va participar a la de 14 quilòmetres en la categoria elit on es va classificar en la posició 31 entre els 92 participants que es van classificar.

La cursa de 14 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 800 metres, ja va ser molt dur des del principi amb una primera part molt ràpida, després va venir una zona de trial amb un desnivell de 500 metres en 4 quilòmetres, i per acabar es van trobar amb una seqüència duríssima d’obstacles.

2017-03-26-Gladiatorsday(foto_org) (1)

Albert Presegué a una rampa de la Gladiatorsday (Foto: Gladiatorsday)

El diumenge 26 de març Albert Presegué del CET-L’Enclusa va participar a la cursa d’obstacles  Gladiatorsday -IrriSarri Land- disputada a Yanci (Navarra) en la qual hi van prendre part uns 500 corredors. La cursa va ser de 8 quilòmetres al llarg dels quals s’havien de superar 28 obstacles. Albert Presegué quasi tota la cursa va estar en 5è lloc, lluitant contra el seu company Nestor Terribas, fins arribar a l’últim obstacle en 7a posició, però no va aconseguir passar aquest obstacle, anomenat pegboard, al no poder superar l’últim forat. Una llàstima, però com ell va dir “són coses que passen a les OCR” i li va servir per aprendre i adquirir experiència.

• Maratons
2017-03-12-marato_barcelona(foto_isabel_puig)

Joan Llopart a punt per la marató de Barcelona (Foto: Isabel Puig)

El diumenge 12 de març es va celebrar a 40 edició de la Zurich Marató de Barcelona en la que els participants han de recórrer una distància de 42,195 quilòmetres pels principals carrers de la ciutat.

Joan Llopart, del CET, no va faltar a la cita i va sumar la seva 180a marató que va acabar amb un temps de 3 hores 43 minuts i 18 segons, entrant en la posició 5.399 d’entre els 16.390 classificats.

• Mitges Maratons

Els dies 18 i 19 de març a Aiguafreda van tenir lloc les curses de muntanya de la 21a edició de la Vall del Congost, que va comptar amb l’organització de tres proves; una vertical de 7 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, que es va celebrar el dissabte; i la marató de 42 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu i la mitja marató de 23 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu que es van córrer el diumenge totes amb un desnivell important.

2017-03-19-mitja_vall_congost(foto_m_codony)

Miquel Codony a la mitja de la Vall del Congost

A la mitja marató hi va participar el corredor del CET-L’Enclusa Miquel Codony que va entrar en la posició 112 d’entre els 420 participants, de manera que amb un temps de 2 hores 58 minuts i 37 segons va classificar-se en la posició 27 dels veterans masculins.