2018-03-11-CamíDelslIbers(foto_APresegue) (1b)

Júlia Molero 3a a la Cursa Camí dels Íbers (Foto: A. Presegué)

El diumenge 11 de març a la Roca del Vallès es va córrer a Cursa de Muntanya Camí dels Íbers. A la prova de 14 quilòmetres d’aquesta cursa hi van participar els socis del CET Júlia Molero, Lleïr Pladevall i Albert Presegué.

Júlia Molero es va classificar en 3r lloc de la classificació general femenina amb un temps de 1 hora 10 minuts i 46 segons. En la categoria absoluta masculina, Lleïr Pladevall es va classificar en 4t lloc amb un temps de 57 minuts i 1 segon, i Albert Presegué en 14è lloc amb un temps de 1 hora 3 minuts i 34 segons.

2018-03-11-CamíDelsIbers(foto_organitzacio) (9)

Lleïr Pladevall a la Cursa Camí dels Íbers (Foto: Camí dels Íbers)

2018-03-11-CamíDelsIbers(foto_organitzacio) (2)

Albert Presegué a la Cursa Camí dels Íbers (Foto: Camí dels Íbers)

El mateix diumenge es va disputar la Cursa Viladrau-La Garriga de 32 quilometres en qual hi van prendre part els socis Miquel Codony i Ita Roset; i la Marató de Barcelona que va comptar amb la participació de Joan Llopart, que era la seva 187a Marató i feia 25 anys que havia corregut la primera.

El cap de setmana següent, el diumenge 18 de març, els atleta del CET L’Enclusa, Jordi Pérez i David López van córrer la 22a edició de la mitja marató de la cursa Vall del Congost, de 23 quilòmetres de recorregut i més de 1.400 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada a Aiguafreda. També cal destacar que 28 de febrer, Jordi Pérez havia participat a la prova de 21 quilòmetres de la Hivernal de Campdevànol en la qual es va classificar en 28a posició dels veterans masculins.

2018-03-11-MaratóDeBarcelona(Foto_IsabelPuig)

Joan Llopart a la Marató de Barcelona (Foto: Isabel Puig)