2018-09-30-trail_vertet(foto_trailsacabra) (3)

Eduard Aguilera al Trailvertet (Foto: Trailsacabra)

L’atleta Eduard Aguilera, del CET L’Enclusa,  es va classificar en tercera posició al Trailvertet de 27 km que es va disputar a Tavertet el diumenge 30 de setembre. Aquesta prova de 27 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu es va disputar dins del Trailsacabra que constava de tres proves més: el Trailvertet  de 14 quilòmetres i el Trailsacabra i el Teamsacabra de 44 quilòmetre.

A la cursa de 27 km també hi va participar  Miquel Codony, del CE Taradell, que es va classificar en una destacada 21a posició a la classificació general i en 17a a la masculina.

Aquest mateix cap de setmana es va disputar la Ultra Pirineu de 110 km de recorregut i 6.768 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Bagà. En aquesta duríssima prova hi van participar Jordi Aguilera i Jordi Pérez del CET L’Enclusa. Jordi Aguilera amb un temps de 17 hores 18 minuts i  1 segon es va classificar en una destacada 69a posició de la general i en 44a posició dels sèniors masculins. Jordi Pérez amb un temps de 26 hores 24 minuts i 48 segons va entrar en el lloc 454 i es va classificar en 178a posició dels veterans masculins.

2018-09-30-trail_vertet(foto_eva_salmeron-TRAILSACABRA&FIREHAWK)

Sortida del Trailvertet amb Eduard Aguilera i Miquel Codony (Foto: Eva Salmeron – TRAILSACABR&FIREHAWK)

2018-09-29-UltraPirineu(foto_Naciodigital_muntanya) (1)

Jordi Aguilera a la Ultra Pirineu (Foto: Naciodigital Muntanya)

2018-09-29-UltraPirineu(foto_JordiPerez)

Jordi Pérez a la Ultra Pirineu (Foto: J. Pérez)

Per altra banda, Joan Llopart i Oriol Sentmartí, del CET, van participar a la Marató i a la Mitja Marató, respectivament , que es van organitzar paral·lelament a la Ultra Pirineu i amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya. A la marató de 43 km i 2.400 metres de desnivell positiu, Joan Llopart es va classificar en el lloc 43 de la categoria màsters masculins; i a la mitja marató de 20 km i 630 metres de desnivell positiu, Oriol Sentmartí es va classificar en 72è lloc de la general i en el 55è dels sèniors masculins.