Albert Pujol guanya la cursa de 20 km i Jordi Aguilera queda dotzè a la de 44 km

2014-10-12-trail_bisaura (2)

Albert Pujol (Foto: J. Aguilera)

En el Trail del Bisaura, que es va celebrar el diumenge dia 14 d’octubre, es podia escollir entre tres curses: la curta, de 11,47 km;  la mitjana, de 20,14 km i el trail, de 43,86 km. Albert Pujol, Josep Moreno i Jordi Aguilera de l’equip CET L’Enclusa van participar-hi, els dos primers a la cursa mitjana i en Jordi al trail. Per altra banda, Alfons Morcillo i Jordi Perez, també del CET L’enclusa, van participar a les Curses de Roda i a La 5 Cims, respectivament.

En la cursa mitjana del Trail del Bisaura hi van prendre part 205 participants, i Albert Pujol es va imposar amb un temps d’1 hora 55 minuts i 59 segons, amb un marge de més de 4 minuts respecte al segon classificat, Andreu Moreno. I, el corredor del CET L’Enclusa, Josep Moreno amb un temps de 2 hores 48 minuts i 9 segons, es va classificar en 68a posició. El recorregut d’aquesta cursa passava per alguns dels punts més emblemàtics del Bisaura com el Pla del Revell, el Castell de Besora i el Salt del Mir, i tenia desnivell positiu de quasi 1.000 metres.

En el trail hi van participar 115 atletes, i la victòria va ser per Lluís Ruiz amb un temps de 4 hores 41 minuts i 17 segons. En Jordi Aguilera, del CET L’Enclusa, va entrar en 12a posició amb un temps de 5 hores 27 minuts i 53 segons.

Cal destacar la duresa del recorregut amb  més de 2.400 metres de desnivell positiu, que es veu gratificat per la bellesa dels llocs que transcorre com: els Bufadors, les Baumes dels Ferrers, Collet de l’Home Mort, Molí del Salt o Bellmunt.

Com anunciavem al començament, Alfons Morcillo, del CET L’Enclusa, va participar a la XVIII Cursa de 10 km de les Curses de Roda de Ter, en la qual hi van participar 169 corredors. L’Alfons es va classificar en 13a posició amb un temps de 39 minuts i 25 segons, a 3 minuts i 56 segons del primer classificat.

2014_5Cims-Jordi_Perez

Jordi Perez – Finisher de La 5 Cims

El mateix dia es va fer La 5 Cims 2014 que va comptar amb la participació de Jordi Perez, que amb un temps de 9 hores 17 minuts i 38 segons, es va classificar en 94a posició, a només 10 minuts i 8 segons del primer.

La 5 Cims és una marxa de resistència individual, de caràcter no competitiu, que amb un recorregut circular de 55 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.600 metres i per tant un acumulat de 7.200. Té la sortida i arribada al poble de Montseny. El seu recorregut transcorre pel massís del Montseny: ascensió al Turó de l’Home i a les Agudes, voreja el Matagalls i pujada al Sui i al Samon. La prova d’engany va ser especialment dura durant les primeres hores degut a la pluja i la boira, i no va ser fins cap al migdia que va lluir el sol. De tota manera dels 350 participants 255 la van acabar.