2018-05-19-Cursa-pel-cor-de-la-fageda(foto_Albert_Terradellas)IMG_3654

Jordi Aguilera, 3r del Trail de la Cursa pel cor de la Fageda (Foto: Albert Terradellas)

Jordi Aguilera, del CET-L’Enclusa, va fer podi a la prova Trail de la Cursa pel cor de la Fageda 2018, celebrada el dissabte 19 de maig, al classificar-se en tercer lloc, a només 13 segons del vencedor. Va completar el recorregut de 29 quilòmetres amb un temps de 2 hores 36 minuts i 21 segons, mentre que el primer classificat, Joan Galimany, ho va fer amb un temps de 2 hores 36 minuts i 8 segons.

La Cursa pel cor de la Fageda va tenir el recorregut pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Van passar pel volcà Croscat, el volcà de Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.