• Lleïr Pladevall, primer a la mitja marató, i  Marta Camps, segona a l’Oncocursa del Remei

2018-10-21-CabreresMM (2)

Podi de la marató. Jordi Aguilera, tercer (Foto: CabrerèsMM)

El diumenge 21 d’octubre a l’Esquirol es va disputar la Cabrarès Marató de Muntanya by SPORT una prova que consta de dues curses: una mitja marató (21.300 metres de recorregut i 900 metres de desnivell positiu) i una marató (42.470 metres de recorregut i 1.500 de desnivell positiu).

A la prova marató hi va participar Jordi Aguilera, del CET L’Enclusa, que amb un temps de 4 hores 10 minuts i 37 segons es va classificar en 3r lloc. A la mitja marató hi van participar;  Lleïr Pladevall, el qual es va proclamar campió; i  Eduard Aguilera i Miquel Codony que es van classificar en 15è i 38è lloc respectivament.

Per altra banda,  el mateix dia a Vic es va celebrar la III Oncocursa del Remei 2018, de 14 km. Una cursa solidària organitzada per Osona Contra el Càncer, en la qual Marta Camps, del CET, es va classificar en segon lloc.