2018-06-16-LivignoSkymarathn(foto_Jose Miguel Munoz)

Albert Pujol en plena Livigno Skymarathon (Foto: José Miguel Muñoz)

L’equip de la selecció catalana va tenir una participació molt destacada a la Livigno Skymarathon entrant entre els 20 primers classificats tant en categoria masculina com femenina. Aquesta cursa amb sortida i arribada a la població italià de Livigno es va disputar el dissabte 16 de juny de 2018 i va tenir un recorregut de 34 quilometres amb 2.700 metres de desnivell positiu.

Albert Pujol (CE Taradell) va ser el millor de l’equip català, amb una treballada 12a posició a la classificació general, amb un temps de 3 hores 53 minuts i 6 segons. Just darrera seu va entrat a meta Jonatan Mora. Gerard Españó ha sigut 17è i David Prades, 19è.

Laia Andreu va ser la corredora més destacada de la selecció, aconseguint una 9a plaça en categoria femenina. Montse Martínez va fer també una bona cursa, creuant la meta en 15a posició.