2017-03-12-Gir-O

Marc Ballabriga 2n, Josep Maria Freixas 1r, i Meritxell Freixas 1a, a la cursa Gir-O

Els orientadors del CET L’Enclusa-O, Meritxell Freixas, Josep Maria Freixas van ser els guanyadors del circuit C2 de la Cursa d’Orientació Gir-O que es va celebrar a Sarrià de Ter el diumenge 12 de març de 2017, i Marc Ballabriga, també del CET, es va classificar en segona posició.

La prova va constar de dues cursa de manera que només es classificaven els corredors que completessin les dues i l’ordre de classificació venia determinat per la suma dels dos temps.  Els inscrits al circuit C2 van haver de córrer una cursa d’orientació de distancia mitja (3,8 km i 70 m de desnivell) i una cursa Sprint de 2,1 km. Josep Maria Freixas va tenir el millor temps a la cursa mitja i el segon a l’Sprint, Marc Ballabriga el segon a la cursa mitja i sisè a l’Sprint, i Meritxell Freixes va aconseguir el millor temps a les dues curses, en la categoria femenina.

2017-03-12-Gir-O-Sprint (1)

Marc Ballabriga a l’Sprint de Gir-O

2017-03-12-Gir-O-Sprint (4)

Meritxell Freixas a l’Sprint de Gir-O

Aquest bons resultats han permès mantenir a Josep Maria Freixas i a Meritxell Freixes al capdamunt de la classificació del circuit C2 de la Lliga Nord de Curses d’Orientació de la qual ja s’han disputat tres proves. La primera va tenir lloc el dia 12 de febrer a Cardona(→) i Josep Maria Freixas es va classificar en segon 2n lloc i Marc Ballabriga en 3r lloc de la categoria C2-homes i Meritxell Freixas en el 4t de la C2-dones. També hi va participar Lluís Saborit que va quedar 22è a la C2-homes.

2017-03-05-Sant_Bartomeu (2a)

Lluís, Josep Maria, Meritxell i Marc del CET L’Enclusa-O a la cursa de Sant Bartomeu del Grau

La segona cursa d’aquesta lliga va ser el 5 de març a Sant Bartomeu del Grau, en la qual Meritxell Freixas es va classificar 3a de la categoria C2-dones i Josep Maria Freixas 14è de la C2-homes. També hi van participar Lluís Saborit que es va classificar en 20a posició de la categoria C2-homes i Marc Ballabriga que va fer error en una fita i no es va poder classificar.