2018-12-02-Esprint-Tossa_de_Mar(foto_Farra-O) (2)

Campionat de Catalunya d’Esprint, podi 21A masculí (Foto: Farra-O)

El diumenge dia 2 de desembre a Tossa de Mar es va celebrar el Campionat  de Catalunya d’Esprint que també era l’última cursa de la temporada que puntuava per la Copa Catalana a Peu de curses d’orientació. En aquesta cita no hi van faltar els orientadors del Centre Excursionista Taradell (CET), Meritxell Freixas, Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas.

La Copa Catalana a Peu, enguany, va constar de 15 proves i per a la classificació es tenien en compte els 9 millors resultats. Així, un cop acabada aquesta prova de Tossa de Mar es va fer el recompte de punts i Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas es van proclamar campions de la categoria 21A, femenina i masculina respectivament. Per altra banda, Marc Ballabriga  es va classificar en una destacada sisena posició. A més a més, en aquesta prova Esprint, Josep Maria Freixas es va proclamar campió de Catalunya d’Esprint de la categoria Homes 21A.

2018-12-01-rogaine_Pals-Regur

Rogaine Pals-Begur, podi 21A masculí (Foto: Grions Orientació)

La jornada va començar pel matí amb una cursa classificatòria que van superar tots tres. A la tarda és va córrer la final en la qual Josep Maria Freixas va ser el guanyador de la categoria H21A i Marc Ballabriga sisè en la mateixa categoria, mentre que Meritxell Freixas va ser desclassificada al fer error en targeta.

També cal destacar que el dia abans, dissabte 1 de desembre s’havia disputat la Rogaine Pals-Begur, on la prova de 3 hores puntuava pel Circuit Català de Rogaines. En aquesta prova també hi va participar un equip del CET format per Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas el qual es va classificar en segona posició de la categoria d’equips masculins.