2018-10-13-TrofeuNazaríes_Sprint(fotoMBallabriga)b

Podi de la categoria 21A de la Sprint (Foto: M. Ballabriga)

Tres orientadors del CET van participar  en el VI Trofeu Nazaríes, celebrat del 12 al 14 d’octubre a la Sierra de Baza (Granada). El Trofeu Nazaríes va ser la onzena prova de les dotze que formen part del lliga espanyola d’orientació a peu i també puntuava per a la lliga andalusa O-pie. Aquesta prova d’orientació va constar de tres curses, una de mitja distància i una de llarga distància que puntuaven pel trofeu i una Sprint que puntuava a part.

Meritxell Freixas va aconseguir el primer lloc en dues de les proves a la categoria 21A femenina; a la sprint i a la cursa de llarga distància. La cursa de mitja distància no li va anar tant bé i es va classificar en 10a posició, fet que la va deixar en 4r lloc del Trofeu.

Els altres dos participants del CET van ser Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga que es van classificar en 10è i 14è lloc a la prova Sprint, i en 22è i 24è lloc respectivament  de la classificació general del Trofeu Nazaríes, ambdues proves a la categoria 21A masculina.

Josep M. Freixas a la prova de mitja distància (Foto: Ana Adela Cernicharo)

Marc Ballabriga a la prova Sprint (Foto: Inma Górriz)