2017-04-02-Ventalló(foto_Aligots) (2)b

Meritxell Freixas a la cursa de Vantalló (Foto: Aligots)

Meritxell Freixas, del CET L’Enclusa-O, amb un temps de 1 hora 25 minuts i 15 segons es va classificar en primer lloc a la categoria C2-dones de la cursa d’orientació GIR-O Ventalló, celebrada el diumenge 2 d’abril a Ventalló a la comarca de l’Alt Empordà,  la qual puntuava per a la Lliga Nord de Curses d’Orientació i era organitzada pel club Aligots.

El circuit de la categoria C2 va tenir 24 fites amb una distància en línia recta de 6.420 metres i 90 metres de desnivell. Algunes zones eren molt tècniques i s’havia de dominar l’orientació per a localitzar les fites ràpidament.

També van participar en la categoria C2 d’aquesta cursa: Josep Maria Freixas que es va classificar 3r dels homes amb un temps d’1 hora 20 minuts i 20 segons, Marc Ballabriga que amb un temps de 1 hora 23 minuts i 13 segons va ser el 4t dels homes i Lluís Saborit que es va classificar en 42è lloc de la general amb un temps de 2 hores 24 minuts i 22 segons.

El dissabte 8 d’abril a Les Planes d’Hostoles, la Garrotxa, es va celebrar la cursa d’orientació Orientanyeros, organitzada per Gastant Keks, que també estava inclosa a la Lliga Nord. El circuit C2 va constar de 16 fites amb una distància en línia recta de 4 quilòmetres que combinava zones de circuit urbà i de muntanya donant a conèixer llocs molt bonics d’aquesta població.

2017-04-02-Ventalló(foto_Aligots) (1)

Josep Maria Freixas a la cursa de Ventalló (Foto: Aligots)

Josep Maria Freixas, del CET L’Enclusa-O, va participar en el circuit C2 d’aquesta cursa on va aconseguir validar les 16 fites del circuit amb un temps de 45 minuts i 1 segon de manera que es va  classificar en primer lloc. Per altra banda, en aquest mateix circuit Lluís Saborit va aconseguir el 18è lloc de la classificació general  amb un temps d’1 hora 6 minuts i 59 segons, i Meritxell Freixas i Marc Ballabriga tot i tenir uns temps molt bons van ser desqualificats al fer error de targeta al deixar de fitxar una fita del circuit.

Tot i no puntuar en aquest darrera cursa, Meritxell Freixas manté el lideratge de la categoria C2-dones a la Lliga Nord, gràcies a classificar-se en quarta posició a Cardona i Sant Bartomeu del Grau i en primera posició a Sarrià de Ter i Ventalló.

Josep Maria Freixas, també manté el primer lloc de la categoria C2-homes a la Lliga Nord, amb dues primeres posicions a Sarrià de Ter i Les Planes d’Hostoles, un segon lloc a Cardona, un tercer a Ventalló i catorzè a Sant Bartomeu del Grau. Marc Ballabriga i Lluís Saborit es mantenen entre els cinc primers de la categoria C2-homes.