43a Caminada Rupit-Taradell

Dia: diumenge, 19 de novembre de 2023

→Accés a inscripcions

Rupit TaradellUn cop registrada la vostra inscripció per la web rebreu un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu comproveu que el vostre nom apareix a la llista d’inscrits. Si en 24 hores no hi apareix envieu-nos un correu a l’adreça  cetaradell@cetaradell.cat  amb les vostres dades per verificar la inscripció.

Una vegada efectuada la inscripció no serà possible el reembossament de l’import a no ser que s’hagi anul·lat  per una causa imputable a l’organització de la Caminada.

Al fer la inscripció cal posar la vostra talla de samarreta d’acord amb les mides que figuren al dibuix de sota (Les talles XXS i XS estan esgotades):

→Accés al llistat d’inscrits

En aquest llistat podeu confirmar que el vostre procés d’inscripció s’ha formalitzat correctament.

→Descarregar l’autorització per a menors

Els menors han de presentar l’autorització per a menors completada i signada pels pares o tutors, en el moment de recollir els dorsals.

Data límit d’inscripció:  NOMÉS a la web del CET fins al diumenge dia 5 de novembre; del 6 al 19 de novembre només es faran inscripcions presencials si queden places lliures. Les inscripcions fetes a partir del dia 6 de novembre són al mateix preu per als socis i no socis i tenen un increment.

Les places estan limitades a 1.000 inscrits.

Llocs on us podeu inscriure:
–          Web del CET

Taula de preus 2023:

Caminada

Autocar

(Places limitades)

Total
(amb autocar)

Soci del
CE Taradell federat FEEC

(fins el 5 de novembre de 2023)

25 €

11 €

36 €

Soci del
CE Taradell NO federat

(fins el 5 de novembre de 2023)

31 €

(Inclou l’assegurança)

11 €

42 €

No soci federat FEEC

(fins el 5 de novembre de 2023)

35 €

11 €

46 €

No soci – NO federat FEEC

(fins el 5 de novembre de 2023) 

41 €

(Inclou l’assegurança)

11 €

52 €

Del 6 al 19 de novembre de 2023

Si queden places lliures

55 €

(Inclou l’assegurança)

11  €

 66 €

Assegurança: els participants que no disposin de targeta de Federat de la FEEC, han de contractar l’assegurança al fer la inscripció. (*) Les inscripcions fetes del 6 al 19 de novembre inclouen l’assegurança de la cursa en el preu.

Obtenció de la targeta de control / dorsal: Podreu fer aquest intercanvi al local social del CET del 14 fins al 18 novembre, de les 7 a les 9 del vespre, i el mateix dia de la caminada a la sortida de Taradell o de Rupit.

Serà imprescindible l’acreditació del pagament o presentació del document nacional d’identitat per recollir-ho, i els federats FEEC han de mostrar la llicència de federat de l’any en curs.

Al recollir el dorsal els menors han de presentar l’autorització per a menors completada i signada pels pares o tutors.

Reglament: → accés al reglament